Urządzenia i Akcesoria
Keftedes (gehaktballen)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porties
Składniki
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (opcjonalnie)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
30 g
Kalorie
1396 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Brak ocen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Brak ocen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Brak ocen
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Brak ocen
Peren op Sinaasappelsiroop
Brak ocen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Pulled pork burgers
Brak ocen
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Brak ocen
Groentesticks
Brak ocen
Vegan red velvet cupcakes
4 godz.
Dubai Chocolate Tiramisu
Brak ocen
Aardappelpuree met de Peeler
Brak ocen