Pierogi mit Rindfleischfüllung

Pierogi mit Rindfleischfüllung

4.3 47 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen

Składniki

Rindfleischfüllung
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Öl
    20 g
  • Rindfleisch, ohne Knochen gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
    320 - 350 g
  • Möhren gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
    40 - 50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Majoran, getrocknet
    ¼ - ½ TL
Pierogi und Fertigstellung
  • Wasser und mehr zum Kochen
    250 g
  • Ei
    1
  • Öl
    20 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    560 g
  • Salz und mehr zum Kochen
    1 Prise

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 20 g
Kalorie 2006 kJ / 479 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...