Urządzenia i Akcesoria
Mousse de mirtilo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz.
6 doses
Składniki
-
folhas de gelatina neutra3
-
Água q.b. p/ hidratar
-
mirtilos250 g
-
açúcar130 g
-
lima (raspa e sumo)1
-
natas c/ 35% de gordura bem frias200 g
-
queijo mascarpone150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
106.7 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1317.1 kJ /
314.8 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarte de frutos silvestres
4 godz. 10 min
Soufflé de manga com creme inglês de coco
1 godz.
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 godz. 35 min
Semifrio marmoreado
4 godz. 20 min
Bavaroise de morango
8 godz. 5 min
Mousse de pêssego
3 godz.
Panacota light com morangos
3 godz.
Panacotas de ameixa
5 godz.
Mousse de fruta
6 godz.
Mousse com ananás e hortelã
4 godz.
Mousse rápida de framboesa
15 min
Gelatina de champanhe e frutos vermelhos
6 godz. 20 min