Urządzenia i Akcesoria
Tarte de maracujá
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
8 doses
Składniki
Base
-
bolacha digestiva250 g
-
manteiga100 g
Recheio
-
água250 g
-
gelatina em pó light c/ sabor a laranja (58% de gelatina)25 g
-
leite condensado magro390 g
-
polpa de maracujá100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
9 g
Kalorie
1772 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Outubro 2017
25 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Clafoutis de mirtilos
55 min
Mousse de três chocolates
6 godz. 20 min
Quadrados marmoreados de morango
4 godz. 35 min
Tarte de banana e caramelo
1 godz.
Tarte de maçã
50 min
Tarte de primavera com morango
2 godz. 20 min
Tarte de cereja e amêndoa
55 min
Tarte de limão e merengue
30 min
Tarte de maracujá
4 godz.
Peras a vapor com massa folhada
1 godz.
Cobler de fruta da época
1 godz. 15 min
Crocante de maçã
5 godz. 30 min