Urządzenia i Akcesoria
Tarte de maracujá
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
8 doses
Składniki
Base
-
bolacha digestiva250 g
-
manteiga100 g
Recheio
-
água250 g
-
gelatina em pó light c/ sabor a laranja (58% de gelatina)25 g
-
leite condensado magro390 g
-
polpa de maracujá100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
9 g
Kalorie
1772 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Outubro 2017
25 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Pudim de maracujá
2 godz. 5 min
Tarte de chocolate com manteiga de amendoim
1 godz.
Mousse de avelã
2 godz. 15 min
Tarte de leite e chocolate
4 godz.
Tarte fresca de limão
2 godz.
Mousse de chocolate e avelã
5 min
Tarte de maracujá
4 godz.
Tarte de limão e maracujá
1 godz.
Cheesecake de chocolate e café
3 godz. 15 min
Cheesecake com lemon curd
3 godz. 30 min
Cheesecake de limão
6 godz. 30 min
Tarte banoffee com espuma de banana
15 min