Urządzenia i Akcesoria
Sjokoladepannekaker
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
8 porsjoner
Składniki
Røre
-
maisstivelse110 g
-
finkornet sukker50 g
-
kakaopulver20 g
-
egg, store (63-73 g)2
-
melk250 g
Sjokoladesaus
-
melk70 g
-
mørk sjokolade, 70% kakao delt i biter100 g
-
smør, usaltet til steking, pluss ekstra etter behov10 - 20 g
-
smør, usaltet til steking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
4.6 g
Kalorie
957 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Start dagen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Mandel og kokoskjeks
Brak ocen
Bærsorbet med rødbeter
Brak ocen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Brak ocen
Fersken i hvitvinsirup
Brak ocen
Kaffeknas med kokosnøtt
Brak ocen
Fruktgelé
Brak ocen
Mandel- og daddelbarer
2 godz. 15 min
Polske crêpes
Brak ocen
Sjokolade Frangelico® is
Brak ocen