Urządzenia i Akcesoria
全麥披塔(口袋)麵包
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 塊
Składniki
-
水 多備2茶匙打蛋液用350 克
-
乾酵母粉10 克
-
蜂蜜1 茶匙
-
全麥麵粉350 克
-
中筋麵粉 多備一點灑粉用150 克
-
鹽 依個人口味調整1 ¼ 茶匙
-
蛋黃1 顆
-
黑色小茴香1 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 塊
Białko
19 g
Kalorie
2209 kJ /
528 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
101.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan