Urządzenia i Akcesoria
重乳酪蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
8 块
Składniki
消化饼底
-
黄油 切小块80 克
-
消化饼干160 克
乳酪蛋糕
-
奶油乳酪 常温,切小块500 克
-
细砂糖150 克
-
蛋4 颗
-
玉米淀粉30 克
-
柠檬汁20 克
-
牛奶150 克
-
朗姆酒30 克
-
自制香草糖1 茶匙
-
水 适量,蒸烤用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Białko
11 g
Kalorie
2397 kJ /
573 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny