Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 糖
- 150 克 奶油,有鹽或無鹽 ,冷藏,切塊
- 100 克 鮮奶油
- 1 茶匙 檸檬汁 (詳見要訣)
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整(詳見要訣)
-
30
克 杏仁碎
lub 30 克 杏仁片 - 1000 克 水
- 1 大匙 醋
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 360 kJ / 86 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 87 mg