杏仁太妃糖

杏仁太妃糖

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
28 塊

Składniki

  • 200 克
  • 奶油,有鹽或無鹽 冷藏,切塊
    150 克
  • 鮮奶油
    100 克
  • 檸檬汁 (詳見要訣)
    1 茶匙
  • 依個人口味調整(詳見要訣)
    1 茶匙
  • 杏仁碎
    30 克
    30 克 杏仁片
  • 1000 克
  • 1 大匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 塊

Sód 87 mg
Białko 0 g
Kalorie 360 kJ / 86 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...