Urządzenia i Akcesoria
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)10 g
-
peren gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)4
-
citroen enkel het sap1
-
bruine suiker20 g
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
-
braambessen200 g
-
melk300 g
-
lichte room (ong. 18% vet)200 g
-
kristalsuiker75 g
-
eierdooiers (medium)3
-
briochen oudbakken sneetjes8
-
rum1 el
-
boter50 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
13 g
Kalorie
3138 kJ /
750 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
87 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hemelse desserts
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Curry-wortelbrood
1 godz. 5 min
Carnaval maskers
1 godz. 45 min
Smoothie
5 min
Koekjes met chocopasta
1 godz. 40 min
Omelet met gehakt
1 godz. 10 min
Chocolade pudding zonder bloem
35 min
Chocolade broodpudding
1 godz. 25 min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Havermoutpap met vers fruit
15 min
Erwten met ham
25 min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min