![Light Blue Dyed Eggs Light Blue Dyed Eggs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0e2d77de-334f-443a-8e7c-491a6c2e4721/Derivates/3a0def87-60ac-4360-837b-66fb35f88a6e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 large eggs, cold
- vinegar, to rub eggs
- 5 ½ oz red cabbage, cut into pieces (1 in.)
- water, to fill to 1 liter mark
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marinara Dipping Sauce
10 Min
Peach Melba Foam Trifles
40min
Green Dyed Eggs
55min
Orange Dyed Eggs
55min
Yellow Dyed Eggs
55min
Golden Brown Dyed Eggs
55min
Citrus Kick
5min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1 godz. 20 min
Creamed Peas and Ham
30min
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50min
Roast Potatoes (Betty)
1hod. 15min