海底椰雪梨凍

海底椰雪梨凍

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
6 人份

Składniki

  • 水梨 去皮去核,切塊(約5公分)
    500 克
  • 海底椰 洗淨,預先浸泡1小時
    40 克
  • 無花果乾
    30 克
  • 蜜棗
    2 顆
  • 1200 克
  • 蒟蒻果凍粉
    40 克
  • 冰糖粉 依個人口味調整
    30 克
  • 煉乳 適量
  • 蜂蜜 適量
  • 牛奶 適量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 人份

Sód 25.4 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 1874.8 kJ / 448.5 kcal
Tłuszcz 1.9 g
Błonnik 10.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 114.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...