Urządzenia i Akcesoria
海底椰雪梨凍
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
6 人份
Składniki
-
水梨 去皮去核,切塊(約5公分)500 克
-
海底椰 洗淨,預先浸泡1小時40 克
-
無花果乾30 克
-
蜜棗2 顆
-
水1200 克
-
蒟蒻果凍粉40 克
-
冰糖粉 依個人口味調整30 克
-
煉乳 適量
-
蜂蜜 適量
-
牛奶 適量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 人份
Sód
25.4 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1874.8 kJ /
448.5 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
114.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
吃出美顏肌
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan