Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g boabe de alac, decorticat
- 550 g apă
- 1 linguriță sare, plus după gust
- 50 g ulei de măsline extravirgin
- 200 g brânză feta, tăiată cuburi
- 150 g castraveți, tăiați cuburi
- 70 g ceapă roșie, tăiată felii
- 50 g măsline, de orice fel, fără sâmburi
- 10 roșii cherry, tăiate sferturi
- piper negru măcinat, după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2194.8 kJ / 524.3 kcal
- Białko
- 16.5 g
- Węglowodany
- 58.6 g
- Tłuszcz
- 26.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.7 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 884 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Punch mexican cu rozmarin
Brak ocen
Margarita de pepene verde
10 min
Affogato cu banane coapte
Brak ocen
Tort halva cu ciocolată, fără gluten
1h
Seitan cu legume, la borcan
Brak ocen
Amaretti cu caise
40 min
Dovleci spaghetti umpluți
1h
Tarte cu brânză de capră și ceapă caramelizată
1h 5 min
Rulouri de vinete cu feta și roșii uscate
Brak ocen
Gnocchi cu cârnați și spanac, și Caise la aburi cu miere și nuci
Brak ocen
Pot-au-feu
Brak ocen
Tarte cu legume de primăvară
1h 10 min