Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
12 portions
Składniki
Chocolate Pastry Dough
-
all purpose white flour plus extra to dust340 g
-
icing sugar140 g
-
almond flour60 g
-
cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed30 g
-
salt⅛ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled170 g
-
eggs, large2
Chocolate Pudding Filling
-
155 g dark chocolate, 70%, high quality chips or chunksValrhona chocolate dark chocolate 70% (see Tip)155 g
-
whole milk200 g
-
sugar45 g
-
cornstarch2 tbsp
-
egg yolks from large eggs2
-
butter, unsalted in pieces60 g
Caramel Filling
-
sugar155 g
-
butter, unsalted cold in 1 cube130 g
-
water divided1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
salt1 pinch
-
whipping cream150 g
Rolling and Assembly
-
mango, ripe thinly sliced, to garnish
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
68 mg
Białko
8 g
Kalorie
2536 kJ /
606 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Curd and Nectarine Tart
3 godz. 40 min
Tahini
25 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 godz. 10 min
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul
35 min
Croquembouche
3 godz. 30 min
Tahini dip (tarator)
5 min
Muhamara dip
5 min
Sukiyaki
55 min
Tahini
20 min
Fugazza sliced onion pizza
2 godz.
Lime coriander vinaigrette
10 min
Almond Dip
10 min