Thunfisch-Ei-Creme mit Avocado auf Baguette

Thunfisch-Ei-Creme mit Avocado auf Baguette

4.5 515 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    400 g
  • Eier
    4
  • Thunfisch, in Öl (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
    1 Dose
  • Schmand
    100 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen, und etwas mehr zum Bestreuen
    ½ Bund
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
    ½ TL
  • Baguette
    1
  • Avocado reif, in dünnen Scheiben
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 23 g
Kalorie 2094 kJ / 500 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...