Urządzenia i Akcesoria
Loupáky
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
12 kusů
Składniki
-
½ kostky čerstvého droždí (21 g)
-
200 gramů mléka
-
100 gramů krystalového cukru
-
1 čajová lžička domácího vanilkového cukru1 balíček vanilkového cukru
-
250 gramů polohrubé mouky
-
250 gramů hladká mouka
-
½ čajové lžičky soli
-
100 gramů oleje
-
2 vejce
-
nastrouhanou citrónovou kůru z cca 1 citrónu
-
mák na posypání
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
6.2 g
Kalorie
1202 kJ /
287 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ovocné knedlíky na páře
1 godz. 40 min
Český chléb z žitného kvásku
15 godz. 30 min
Koblihy
1 godz. 30 min
Tvarohové koláčky (kynuté)
1 godz.
Máslové houstičky
1 godz.
Dukátové buchtičky s vanilkovou omáčkou
1 godz. 30 min
Vánočka
1 godz. 30 min
Moravské koláče
3 godz.
Loupáky s mákem
1 godz. 30 min
Domácí rohlíky
2 godz. 35 min
Povidlové buchty
2 godz. 10 min
Lívanečky s jablky
40 min