Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vaječný likér
- 6 vajec
- 220 gramů cukru krupice
- 30 gramů domácího vanilkového cukru
- 250 gramů kondenzovaného mléka, neslazeného
- 250 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 250 gramů rumu
Dort Pavlova
- 1 špetka soli
- 300 gramů cukru krupice
- 1 polévková lžíce bílého vinného octa
- 1 polévková lžíce bramborového škrobu
Šlehačka a dokončení
- 500 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku, trvanlivé, vychlazené
- 200 gramů různého bobulového ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny, ostružiny, borůvky)
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 2140 kJ / 510 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 136 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Třímlékový dort
3h 10 min
Grapefruitový sorbet se šumivým vínem
8h 15min
Vanilkovo-malinová zmrzlina ze skyru (nízkotučná)
10h 15 min
Vanilková omáčka (crème anglaise)
15min
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
6h
Čokoládový beránek s popcornem
1h 10min
Malinovo-čokoládový dort Pavlova
4h 40min
Valentýnská Pavlova
5h
Perníkový knedlík se švestkovou omáčkou
55min
Mini Pavlova
1h 45min
Pistáciové tartaletky s ricottou a borůvkami
2hod. 30min
Tiramisu
5h 20min