Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vaječný likér
- 6 vajec
- 30 gramů domácího vanilkového cukru
- 220 gramů cukru krupice
- 250 gramů kondenzovaného mléka, neslazeného
- 250 gramů rumu
- 250 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
Dort Pavlova
- 1 špetka soli
- 300 gramů cukru krupice
- 1 polévková lžíce bílého vinného octa
- 1 polévková lžíce bramborového škrobu
Šlehačka a dokončení
- 500 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku, trvanlivé, vychlazené
- 200 gramů různého bobulového ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny, ostružiny, borůvky)
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 2140 kJ / 510 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 136 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pomerančové vafle
40 Min
RAW jablečné koláčky s makovou náplní
10min
Anglický vanilkový krém Custard
10min
Srdíčková lízátka
2h
Makové makronky s malinovým krémem
2 godz. 30 min
Mandlový drobenkový koláč s citrónovým krémem
55min
Karamelový krém
2h 35min
Pistáciové tartaletky s ricottou a borůvkami
2 godz. 30 min
Tiramisu s mandlovým likérem
3 Std.
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
6 Std.
Valentýnská Pavlova
5 Std.
Mini Pavlova
1 Std. 45 Min