Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
12 portions
Składniki
Raspberry Gel
-
fresh raspberries16 oz
-
sugar4 oz
-
agar-agar1 ½ tsp
Red Velvet Cake
-
sugar4 oz
-
vegetable shortening plus extra to grease2 oz
-
large egg1
-
buttermilk3 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
white vinegar1 tsp
-
gel food coloring red2 tsp
-
all-purpose flour5 oz
-
Dutch-processed cocoa powder3 tbsp
-
baking soda1 tsp
-
salt½ tsp
Cream Cheese Frosting
-
unsalted butter diced, room temperature4 oz
-
cream cheese diced, room temperature4 oz
-
confectioners sugar8 oz
Assembly
-
fresh raspberries16 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
255 mg
Białko
4 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 godz. 20 min
Gold Pineapple Te Fiti
10 min
Chocolate Rolls (Anna)
2 godz. 30 min
Grated Fruit
5 min
Candy Corn
3 godz. 10 min
Strawberry Lemonade
10 min
Coconut and Raspberry Cupcakes
1 godz. 40 min
Mango Blackberry Spritzer
2 godz. 5 min
Strawberry Shortcake
1 godz.
Nutty Twists
40 min
Garlic Pull-Apart Knots
1 godz. 55 min
Minty Vodka Lemonade
10 min