Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g apă, la temperatura camerei
- 6 ouă (mijlocii), reci
- 30 g unt nesărat
-
50
g lebăr
lub 50 g pateu de ficat, de porc - 5 g brandy
- ¼ linguriță sare, plus pentru condimentat
- 2 prize piper măcinat, plus pentru condimentat
- ¼ legătură cepșoară, tăiată inele fine
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 910 kJ / 218 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tocăniță de cartofi cu carne de vită
1 godz. 10 min
Tsoureki (Pâine grecească de Paște)
2u. 20min
Vinete crocante cu cremă de gulii
1h
Somon în sos cremos de ciuperci, cu cartofi
35 min
Caramele cu migdale
1 Std. 45 Min
Lichior de ouă cu mirodenii
4 Std. 30 Min
Fleică de porc gătită lent, cu noodles și sos de chilli și susan
4 godz. 25 min
Cotlet de porc în saramură de cidru cu dressing de mere
2u. 20min
Pui cu sos cremos de boia
40min
Cartofi Hasselback
1 Std. 5 Min
Penne cu midii
1 Std. 5 Min
Ouă umplute
55 min