Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g apă, la temperatura camerei
- 6 ouă (mijlocii), reci
- 30 g unt nesărat
-
50
g lebăr
lub 50 g pateu de ficat, de porc - 5 g brandy
- ¼ linguriță sare, plus pentru condimentat
- 2 prize piper măcinat, plus pentru condimentat
- ¼ legătură cepșoară, tăiată inele fine
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 910 kJ / 218 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salată crocantă cu legume de primăvară și ouă poșate
1j
Tocăniță de iepure
1j
Ouă de Paște vopsite în albastru deschis
55 min
Ouă umplute
55 min
Înghețată cremoasă de vanilie
Brak ocen
Bruschete cu inimi de anghinare
30 Min
Medalioane de vițel sous-vide
Brak ocen
Macrou cu muștar
30 Min
Iaurt lichid în bolul de mixare
12h
Maioneză
5 min
Sos béchamel
15min
Lapte de pasăre
40 menit