Trifle med bær og rødvin

Trifle med bær og rødvin

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
12 porsjoner

Składniki

Gelé
  • vann
    270 g
  • gelatinpulver
    5 ts
  • rødvin
    450 g
  • eplejuice, alle typer
    270 g
  • finkornet sukker
    120 g
Sukkerbrød
  • smør til smøring
  • rårørsukker
    220 g
  • egg romtempererte
    6
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    2 ts
  • natron
    ½ ts
  • kremotartari
    1 ½ ts
  • maisstivelse
    130 g
Vaniljekrem
  • rårørsukker
    100 g
  • maisstivelse
    40 g
  • egg
    3
  • helmelk
    800 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 ts
Sammensetting
  • bjørnebærsyltetøy
    150 g
  • mandel, flak ristede
    50 g
  • bær, blandet, ferske
    400 g
  • kremfløte, 35 % fett
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 136.9 mg
Białko 8.6 g
Kalorie 2196.3 kJ / 522.9 kcal
Tłuszcz 25.1 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 13.4 g
Węglowodany 66 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie