Urządzenia i Akcesoria
Trifle med bær og rødvin
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
12 porsjoner
Składniki
Gelé
-
vann270 g
-
gelatinpulver5 ts
-
rødvin450 g
-
eplejuice, alle typer270 g
-
finkornet sukker120 g
Sukkerbrød
-
smør til smøring
-
rårørsukker220 g
-
egg romtempererte6
-
vaniljeekstrakt, naturlig2 ts
-
natron½ ts
-
kremotartari1 ½ ts
-
maisstivelse130 g
Vaniljekrem
-
rårørsukker100 g
-
maisstivelse40 g
-
egg3
-
helmelk800 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 ts
Sammensetting
-
bjørnebærsyltetøy150 g
-
mandel, flak ristede50 g
-
bær, blandet, ferske400 g
-
kremfløte, 35 % fett500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
136.9 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
2196.3 kJ /
522.9 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri mat
94 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Mandel og kokoskjeks
Brak ocen
Bærsorbet med rødbeter
Brak ocen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Brak ocen
Fersken i hvitvinsirup
Brak ocen
Kaffeknas med kokosnøtt
Brak ocen
Fruktgelé
Brak ocen
Mandel- og daddelbarer
2 godz. 15 min
Polske crêpes
Brak ocen
Sjokolade Frangelico® is
Brak ocen