Urządzenia i Akcesoria
Kokospannekaker med aprikossaus
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porsjoner
Składniki
Konditorkrem
-
maisstivelse30 g
-
finkornet sukker60 g
-
helmelk430 g
-
eggeplommer4
-
appelsinlikør, alle typer30 g
Aprikossaus
-
smør, usaltet delt i biter30 g
-
sukker125 g
-
aprikos, på boks drenert300 g
-
sitron kun saft (ca. 40 g)1
-
appelsinjuice120 g
-
maisstivelse2 ts
-
vann2 ts
-
appelsinlikør, alle typer30 g
Kokospannekaker
-
egg4
-
kokosmelk270 g
-
maisstivelse30 g
-
pilerotmel40 g
-
salt1 klype
-
kremfløte, 35 % fett200 g
-
aprikos, på boks drenert110 g
-
mynteblader, ferske til pynt1 kvist
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
94.9 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1723.5 kJ /
410.4 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri mat
94 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Mandel og kokoskjeks
Brak ocen
Bærsorbet med rødbeter
Brak ocen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Brak ocen
Fersken i hvitvinsirup
Brak ocen
Kaffeknas med kokosnøtt
Brak ocen
Fruktgelé
Brak ocen
Mandel- og daddelbarer
2 godz. 15 min
Polske crêpes
Brak ocen
Sjokolade Frangelico® is
Brak ocen