Cotlet de porc sous-vide

Cotlet de porc sous-vide

5.0 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 porții

Składniki

  • cotlete de porc, cu os (350 g fiecare, 3,5 cm grosime)
    2
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1400 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C
  • unt
    1 lingură

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 228 mg
Białko 77 g
Kalorie 2181 kJ / 521 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...