Urządzenia i Akcesoria
Cotlet de porc sous-vide
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 porții
Składniki
-
cotlete de porc, cu os (350 g fiecare, 3,5 cm grosime)2
-
apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)1400 g
-
1 linguriță rasă vitamina Czeamă de lămâie, proaspăt stoarsă30 g
-
unt1 lingură
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
228 mg
Białko
77 g
Kalorie
2181 kJ /
521 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Batoane de pește
Brak ocen
Antricot de vită sous-vide
2 godz. 45 min
Piept de vită sous-vide
Brak ocen
Pulpe de pui sous-vide
1 godz. 35 min
Piept de pui sous-vide
Brak ocen
Pește gras sous-vide
1 godz. 5 min
Pui la grătar cu mirodenii și salată de varză cu ananas
5 godz.
Milkshake cu mere și înghețată
30 min
Salată cu Halloumi
20 min
Cotlete de porc cu portocală
2 godz. 25 min
Gyros cu tzatziki
15 min
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
20 min