Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 24 crevete crude, medii, decorticate
- 1500 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 lingură rasă vitamina C
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 182 mg
Alternatywne przepisy
Ceapă tocată
5min
Avgolemono (supă de pui cu ou și lămâie)
1h 15min
Spaghetti cu usturoi, ulei și peperoncino
Brak ocen
Ouă de Paște
2 godz. 30 min
Supă cremoasă de roșii
Brak ocen
Rulouri de miel cu scorțoneră și cartofi dulci
Brak ocen
Salată cu sparanghel și mango
35min
Fasole verde sous-vide
1 godz. 20 min
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Brak ocen
Miel cu legume, la aburi
1h 30min
Supă de primăvară cu legume
35min
Cuib de bezea cu zmeură
4h 10min