Wersje kompatybilne
Muffins de beicon y portobellos a la pizzaiola
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Muffins de beicon
- 16 - 18 lonchas de beicon ahumado finas
- 20 g de aceite de oliva
-
200
g de setas portobello frescas en cuartos
lub 200 g de champiñones frescos en cuartos - 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 12 cucharaditas de tomate frito estilo casero
- 4 huevos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de orégano seco
- 12 - 24 mozzarellas mini
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1273 kJ / 304 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 607.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caracolas de merluza y langostinos
35 Min
Frittata de calabacín con ricota
40 Min
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1 Std. 10 Min
Rollitos de berenjena con jamón
50 Min
Miniquiches de beicon y champiñones
30 Min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40 Min
Papadams con verduras confitadas y salsa de yogur al curry
1 Std.
Galletas de parmesano con tomate y jamón
1 Std. 30 Min
Crujientes de marisco
20 Min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 Min
Hojaldre de setas y beicon
1 Std.
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1 Std.