Wersje kompatybilne
Muffins de beicon y portobellos a la pizzaiola
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Muffins de beicon
- 16 - 18 lonchas de beicon ahumado finas
- 20 g de aceite de oliva
-
200
g de setas portobello frescas en cuartos
lub 200 g de champiñones frescos en cuartos - 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 12 cucharaditas de tomate frito estilo casero
- 4 huevos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de orégano seco
- 12 - 24 mozzarellas mini
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1273 kJ / 304 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 607.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rulos de salmón
1h 35min
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1u.
Crujientes de marisco
20min
Galletas de sobrasada y miel
1h 25min
Filetes rusos de salmón rellenos de gruyère al horno con ensalada
1 Std. 5 Min
Tosta de chalota y pera caramelizada con queso de cabra
30min
Bolitas de pan con aceitunas
45 min
Tarta de cebolla caramelizada con queso de cabra
1u.
Canelones de carrilleras con setas
2u.
Galette crujiente de salmón y queso
1u.
Hojaldre de setas y beicon
1u.
Miniquiches de beicon y champiñones
30min