Urządzenia i Akcesoria
起酥杯子麵包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
10 個
Składniki
-
奶油 多備一些刷油用40 克
-
水180 克
-
牛奶100 克
-
糖30 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
高筋麵粉500 克
-
蛋1 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
高熔點起士 丁狀50 克
-
蛋黃 打成蛋液1 顆
-
冷凍酥皮 少許,裝飾用,切長條
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
8.64 g
Kalorie
1070 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
5.926 g
Błonnik
1.407 g
Węglowodany
40.984 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
早安!美善品
60 Przepisów
Tajwan
Tajwan