Urządzenia i Akcesoria
Dampede gresskarpuddinger
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porsjoner
Składniki
-
egg, stort (63-73 g)1
-
finkornet sukker120 g
-
gresskarkjøtt delt i biter (2 cm), kokt, drenert, avkjølt100 g
-
solsikkeolje70 g
-
selvhevende mel100 g
-
bakepulver1 ts
-
valnøtter, hakket30 g
-
rosiner30 g
-
aprikossyltetøy4 ss
-
vann700 g
-
melis1 ts
-
kanel, malt1 ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
5.6 g
Kalorie
2144 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
24.6 g
Węglowodany
67.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gresskar
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Mandel og kokoskjeks
Brak ocen
Bærsorbet med rødbeter
Brak ocen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Brak ocen
Fersken i hvitvinsirup
Brak ocen
Kaffeknas med kokosnøtt
Brak ocen
Fruktgelé
Brak ocen
Mandel- og daddelbarer
2 godz. 15 min
Polske crêpes
Brak ocen
Sjokolade Frangelico® is
Brak ocen