Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pere, coapte, decojite, tăiate în sferturi, fără cotor (cca. 400 g)
- 5 portocale, decojite, tăiate în sferturi (cca. 500 g)
- 6 cuburi de gheață (cca. 80 g)
- 1 linguriță scorțișoară măcinată
- Wartości odżywcze
- na 1 pahar
- Kalorie
- 653 kJ / 154 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paste în sos de roșii, cu jambon și chorizo
20 Min
Suc de mere și pere
10 min
Pui cu sos de smântână și legume
50 Min
Suc pentru imunitate
10 min
Nectar de fructe
10 min
Cocktail cu căpșune
10 min
Tocăniță de cartofi cu carne de vită
1j 10 menit
Suc de pere și salată
15min
Ceai cu gheață cu sirop de miere și mentă și cuburi de gheață cu fructe
Brak ocen
Suc pentru digestie
10 min
Negresă cu caramel
1j 20 menit
Suc dulce de sfeclă
15min