sous-vide慢煮虾仁

sous-vide慢煮虾仁

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 虾仁,中等大小
    24 只
  • 1 小撮
  • 橄榄油
    10 克
  • 蒜头 拍碎
    3 瓣
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1500 克
  • 柠檬汁
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 182 mg
Białko 23 g
Kalorie 481 kJ / 115 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...