Urządzenia i Akcesoria
咖椰角
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 块
Składniki
油皮面团
-
面粉 额外准备洒粉用125 克
-
80 克 植物油, ,冷藏牛油 冷藏80 克
水皮面团
-
面粉 额外准备洒粉用175 克
-
盐1 小撮
-
糖粉25 克
-
40 克 植物油, ,冷藏牛油 冷藏40 克
-
水95 克
-
咖椰 自制或市售,冷藏220 克
-
蛋黄1 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Sód
34 mg
Białko
4 g
Kalorie
991 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
揉面包,我最行!
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy