Urządzenia i Akcesoria
Masa para empanadas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
20 porciones
Składniki
-
100 g de agua
-
140 g de mantequilla sin sal a temperatura ambiente
-
1 cdita de sal
-
1 huevo
-
450 g de harina de trigo
-
1 cdita de polvo para hornear
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
140 mg
Białko
3 g
Kalorie
569 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pan artesanal TM6
5 godz.
Galletas de avena y pasas
50 min
Donas
2 godz.
Galletas corazón
1 godz.
Pan francés lagunero TM6 (Torreón)
2 godz.
Pan pita
1 godz. 30 min
Crepas con salmón ahumado y crema de queso
50 min
Masa para pizza
1 godz.
Galletas de avena y pasas
1 godz. 30 min
Galletas de invierno
45 min
Mini panqueques de naranja
20 min
Waffles
40 min