Urządzenia i Akcesoria
Vinho quente
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 xícaras
Składniki
-
vinho tinto seco500 g
-
água100 g
-
açúcar100 g
-
canela em pau2
-
cravos-da-índia3
-
maçã sem casca e sem miolo, cortada em cubos pequenos1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 xícara
Sód
13 mg
Białko
1 g
Kalorie
1314 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chutney de cranberry
Brak ocen
Feijoada brasileira
13 godz. 10 min
Creme de legumes, Frango com batatas e ervilhas e Bolinho de chocolate
Brak ocen
Pasta de amendoim
10 min
Risoto ao limone com abobrinhas no vapor
25 min
Patê de atum, damasco e gorgonzola
10 min
Bolo Capuccino
50 min
Suco antioxidante
10 min
Feijoada tradicional
13 godz. 25 min
Pudim de leite condensado
4 godz.
Suco de melancia e maracujá
10 min
Pimentões recheados com arroz e molho de tomate
1 godz.