Urządzenia i Akcesoria
Vinho quente
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 xícaras
Składniki
-
vinho tinto seco500 g
-
água100 g
-
açúcar100 g
-
canela em pau2
-
cravos-da-índia3
-
maçã sem casca e sem miolo, cortada em cubos pequenos1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 xícara
Sód
13 mg
Białko
1 g
Kalorie
1314 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sopa de carne com legumes
35 min
Salpicão de frango com maçã
3 godz. 10 min
Arroz com pinhão
40 min
Leite condensado
15 min
Pudim de leite condensado
4 godz.
Arroz e feijão tradicional
13 godz. 20 min
Estrogonofe de carne com batatas
1 godz. 20 min
Couve à mineira
20 min
Pastel de carne
3 godz. 15 min
Quibebe
35 min
Requeijão Cremoso
1 godz. 30 min
Suco de maçã, cenoura e hortelã
10 min