Japanese Souffle Pancakes
TM6 TM5

Japanese Souffle Pancakes

3.5 (34 oceny)

Składniki

  • 4 large eggs
  • ¼ tsp cream of tartar
  • 3 tbsp sugar
  • 3 oz cake flour, sifted
    lub 3 oz all-purpose flour, sifted
  • 2 oz whole milk
  • 2 tsp baking powder
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1 tbsp mayonnaise
    lub 1 tbsp Japanese mayonnaise
  • non-stick spray oil
  • 4 tbsp water, divided, to cook
  • maple syrup, to serve
  • unsalted butter, to serve
  • fresh berries, to serve

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
464 kJ / 111 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
0 g
Sód
141 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy