Focaccia cu pere și Gorgonzola

Focaccia cu pere și Gorgonzola

5.0 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 bucăți

Składniki

  • unt nesărat tăiat bucăți, plus pentru uns
    40 g
  • pere, tip Williams tăiate bucăți (3 cm)
    350 g
  • apă
    200 g
  • zahăr
    1 linguriță
    1 linguriță făină de malț
  • drojdie proaspătă (20 g)
    ½ cub
    1 pliculeț drojdie uscată, (7 g)
  • făină Tip 550
    300 g
  • făină de secară Tip 1150
    200 g
  • sare
    1 ½ linguriță
  • Gorgonzola bucăți (3-4 cm)
    150 - 200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bucată

Białko 18 g
Kalorie 2004 kJ / 479 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 4.1 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...