Urządzenia i Akcesoria
Frischkäse-Kräuter-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel (50 g)1
-
Kräutermischung, frisch z.B. Petersilie, ohne Stiele40 g
-
Frischkäse200 g
-
saurer Halbrahm200 g
-
Kräutersalz1 TL
-
Pfeffer, gemahlen2 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
501 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kennenlern Rezepte
16 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Dattel-Curry-Dip
5 min
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40 min
Ruck-Zuck Mocca-Mousse
5 min
Kräuterbutter
5 min
Kräutersalz
5 min
Erdbeer-Kokos-Glacetorte
4 godz. 45 min
Bunte Gemüsenudeln mit Pesto
45 min
Aprikosenlikör
30 min
Beerenlikör
30 min
Engelsspeise
30 min
Schichtdessert mit Kirschen
15 min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 min