Urządzenia i Akcesoria
南瓜酥
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
18 个
Składniki
南瓜底面团
-
酥皮 市售或美善品自制150 克
-
糖粉55 克
-
蛋1 颗
-
低筋面粉85 克
-
吉士粉50 克
-
小苏打¼ 茶匙
-
泡打粉¼ 茶匙
南瓜芯装饰
-
可可粉1 茶匙
组合
-
红豆沙 市售或美善品自制90 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
1.4 g
Kalorie
364.9 kJ /
87.2 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny