香草酸奶(蒸锅版)

香草酸奶(蒸锅版)

3.3 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz.
8 瓶

Składniki

  • 香草豆荚
    1 - 2 根
  • 全脂牛奶
    800 克
  • 原味酸奶 全脂的
    120 克
  • 根据个人口味添加
    40 - 60 克
  • 奶粉 (opcjonalnie)
    10 克
  • 250 克
  • 柠檬汁
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 瓶

Białko 4 g
Kalorie 459 kJ / 109 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...