Urządzenia i Akcesoria
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
onions35 g
-
minced meat (beef, pork, lamb or chicken) (see tips)500 g
-
breadcrumbs30 g
-
fresh parsley chopped, plus extra for garnishing1 tbsp
-
ground allspice¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
salt½ tsp
-
egg1
Gravy
-
olive oil1 ½ tsp
-
butter35 g
-
all purpose flour15 g
-
beef broth250 g
-
thickened cream120 g
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
545 mg
Białko
21 g
Kalorie
1100 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Queso Fundido with Chorizo
45 min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3 godz. 10 min
Strawberry Shortcake Waffle
40 min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15 min
Rosé Cream Puff Pastry
3 godz. 30 min
Witches' Finger Cookies
2 godz.
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Pan-Fried Pork Buns
1 godz. 30 min
Chocolate Basque cheesecake
2 godz.
Dubai Chocolate Bar
2 godz. 20 min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 godz. 5 min
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min