Köttbullar (Swedish Meatballs)
TM6 TM5 TM31

Köttbullar (Swedish Meatballs)

4.6 (77 ocen)

Składniki

Meatballs

  • 35 g onions
  • 500 g minced meat (beef, pork, lamb or chicken) (see tips)
  • 30 g breadcrumbs
  • 1 tbsp fresh parsley, chopped, plus extra for garnishing
  • ¼ tsp ground allspice
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • ½ tsp garlic powder
  • ¾ tsp ground black pepper
  • ½ tsp salt
  • 1 egg

Gravy

  • 1 ½ tsp olive oil
  • 35 g butter
  • 15 g all purpose flour
  • 250 g beef broth
  • 120 g thickened cream
  • 1 ½ tsp Worcestershire sauce
  • ½ tsp Dijon mustard
  • 1 pinch salt, adjust to taste
  • 1 pinch ground black pepper, adjust to taste

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1100 kJ / 263 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
1 g
Sód
545 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy