Urządzenia i Akcesoria
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
onions35 g
-
minced meat (beef, pork, lamb or chicken) (see tips)500 g
-
breadcrumbs30 g
-
fresh parsley chopped, plus extra for garnishing1 tbsp
-
ground allspice¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
salt½ tsp
-
egg1
Gravy
-
olive oil1 ½ tsp
-
butter35 g
-
all purpose flour15 g
-
beef broth250 g
-
thickened cream120 g
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
545 mg
Białko
21 g
Kalorie
1100 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio 'crème brûlée'
3 godz. 20 min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 min
Lemon Pasta
35 min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Cali Burger with Avocado Ranch
50 min