Urządzenia i Akcesoria
Venezia Bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 11 godz.
1 Total recipe
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
water8 ½ oz
-
1 packet/envelope active dry yeastactive dry yeast2 ¼ tsp
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)11 oz
-
17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)17 oz
-
salt2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
4841 mg
Białko
63 g
Kalorie
9858 kJ /
2356 kcal
Tłuszcz
63 g
Błonnik
16 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
386 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Artisan Breads
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Sourdough Pretzel Bread
7 Std. 20 Min
Sourdough Baguettes
15 Std.
White Bread
6 Std.
Apple Wheat Starter
72 Std. 20 Min
Sourdough Baguettes
15 Std.
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 Std. 10 Min
Pretzel Bread
2 Std.
Artisan Bread (Betty)
4 Std. 35 Min
Simple Mixing Bread
3 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 Std. 10 Min