Urządzenia i Akcesoria
Venezia Bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 11 godz.
1 Total recipe
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
water8 ½ oz
-
1 packet/envelope active dry yeastactive dry yeast2 ¼ tsp
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)11 oz
-
17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)17 oz
-
salt2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
4841 mg
Białko
63 g
Kalorie
9858 kJ /
2356 kcal
Tłuszcz
63 g
Błonnik
16 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
386 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Artisan Breads
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sourdough Ciabatta
9 godz. 25 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120 godz. 5 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Pretzel Bread
7 godz. 20 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
White Bread
6 godz.
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Rye sourdough baguettes
27 godz. 20 min
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min
Simple Mixing Bread
3 godz. 20 min