Venezia Bread
TM6 TM5

Venezia Bread

4.2 (11 ocen)

Składniki

  • 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 8 ½ oz water
  • 2 ¼ tsp active dry yeast
    lub 1 packet/envelope active dry yeast
  • 11 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
  • 17 oz semolina, durum wheat, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
    lub 17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
  • 2 tsp salt

Wartości odżywcze
na 1 Total recipe
Kalorie
9858 kJ / 2356 kcal
Białko
63 g
Węglowodany
386 g
Tłuszcz
63 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Błonnik
16 g
Sód
4841 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy