Urządzenia i Akcesoria
Äggcocotte med spenat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portioner
Składniki
-
fryst bladspenat defrosted500 g
-
hårdost for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
vitlöksklyfta1
-
extra virgin olivolja50 g
-
salt1 tsk
-
vetemjöl50 g
-
mjölk500 g
-
smör30 g
-
malen muskot1 nypa
-
malen svartpeppar1 nypa
-
ägg6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1327 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stjärnpizza
Brak ocen
Thaisallad med jordnötsdressing
30 min
Gratinerad pilgrimsmussla
Brak ocen
Kexgran med topping
Brak ocen
Fyllda ägg
Brak ocen
Avokado med ägg och laxtartar
Brak ocen
Nötig Quinoasallad
Brak ocen
Snabb Regnbågssallad
10 min
Vårig grapefruktsallad
30 min
Fänkålssallad
Brak ocen
Citrongräs- och biffsallad
Brak ocen
Potatisbullar med spenat
Brak ocen