Äggcocotte med spenat

Äggcocotte med spenat

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portioner

Składniki

  • fryst bladspenat defrosted
    500 g
  • hårdost for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
    50 g
  • vitlöksklyfta
    1
  • extra virgin olivolja
    50 g
  • salt
    1 tsk
  • vetemjöl
    50 g
  • mjölk
    500 g
  • smör
    30 g
  • malen muskot
    1 nypa
  • malen svartpeppar
    1 nypa
  • ägg
    6

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 1327 kJ / 317 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie