Urządzenia i Akcesoria
Rychlá zvěřinová paštika
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcí
Składniki
-
400 gramů masa ze zvěřiny mraženého, na kousky (3 x 3 cm)
-
200 gramů mražených borůvek200 gramů borůvek
-
30 gramů másla
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
-
2 čajové lžičky másla na vymazání
-
700 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
508 mg
Białko
15 g
Kalorie
620 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pošírovaná vejce v Pošírovači vajec TM6
Brak ocen
Polévka s raviolami a hovězím masem
30 min
Chobotnice „à lagareiro“
1 godz. 30 min
Sendvič s roastbeefem, karamelizovanou cibulí a sladkokyselými jalapeños
6 godz. 30 min
Tuňáková směs s citrónovou majonézou
45 min
Rybí špízy s bramborami a paprikovou omáčkou
1 godz.
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2 godz. 35 min
Hovězí stew na pivu s knedlíky s čedarem a petrželí
1 godz. 55 min
Šunková pěna
5 min
Kynuté knedlíky trochu jinak
1 godz.
Špagety Carbonara (TM7)
35 min
Vánoční mandle (pro TM7)
20 min