Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo en mitades
- 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
- 500 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 200 g de vino blanco
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 750 g de patatas de guarnición
- 500 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2530 kJ / 605 kcal
- Białko
- 56.2 g
- Węglowodany
- 37.7 g
- Tłuszcz
- 25.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 661.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiras de ternera doradas
15min
Tiras de pechuga de pollo doradas
15min
Tiras de ternera y cebolleta doradas
15min
Tiras de carne de cerdo doradas
15min
Dados de solomillo de ternera dorados (al punto)
15min
Dados de pechuga de pollo dorados
15min
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4 godz. 30 min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h
Dados de solomillo de ternera dorados (muy hecho)
10min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
3 Std. 30 Min