Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de galletas digestive
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos pequeños)
- 1000 g de nata (35% de grasa)
- 1 sobre de preparado en polvo para flan
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 500 g de profiteroles rellenos de nata congelados (p. ej. La Sirena®)
- 4 - 5 cucharadas de virutas de chocolate (blanco, negro y con leche)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2690 kJ / 643 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Błonnik
- 3.3 g
Alternatywne przepisy
Pudin de chocolate y queso con cookies
4h 20min
Postre dos chocolates y avellanas
3sa 30 dk
Tarta a los tres chocolates
4sa 40 dk
Tarta de chocolate blanco
8h 15min
Panna cotta de turrón de Jijona
3sa 10 dk
Tarta de moka
1h 30min
Flan de café
4h 20min
Flan de turrón
3 godz. 40 min
Tarta de galletas
1 godz. 15 min
Tarta de galletas, crema pastelera y chocolate
4 godz. 30 min
Tarta Kit Kat®
4h 45min
Tarta de cuajada de chocolate
4sa 15 dk