Urządzenia i Akcesoria
富貴蝦球
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) (小型)10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 去皮、切片40 克
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)150 克
-
草蝦仁 開背去腸泥100 克
-
熟竹筍 (真空包裝),切塊(約3公分)150 克
-
綠花椰菜 切小朵(約5公分)100 克
-
新鮮香菇 切塊40 克
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
米酒¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.6 g
Kalorie
329 kJ /
78.5 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1.957 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan