Urządzenia i Akcesoria
奶油葡萄乾咕咕霍夫
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
1 個
Składniki
-
葡萄乾200 克
-
蘭姆酒 多備一些塗抺用30 克
-
牛奶200 克
-
乾酵母粉10 克
-
冰糖粉 多備一些裝飾用100 克
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用500 克
-
香草精½ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
蛋黃5 顆
-
蛋1 顆
-
杏仁片 少許
-
奶油 切塊(約2公分),多備一些塗抺用150 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
99.8 g
Kalorie
17354.1 kJ /
4151.7 kcal
Tłuszcz
165.7 g
Błonnik
18 g
Węglowodany
564.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
人氣甜點初級班
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan