Bakað spínat og egg

Bakað spínat og egg

4.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 skammtur

Składniki

  • frosið spínat afþýtt
    500 g
  • ostur, harður gratínostur (t.d. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
    50 g
  • hvítlauksrif
    1
  • extra virgin ólífuolía
    50 g
  • salt
    1 tsk
  • hveiti
    50 g
  • mjólk
    500 g
  • smjör, saltað eða ósaltað
    30 g
  • múskat, malað
    1 hnífsoddur
  • svartur pipar
    1 hnífsoddur
  • egg
    6

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 skammtur

Białko 15 g
Kalorie 1327 kJ / 317 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie