Quinoasalat með graskeri, spínati og granateplafræjum

Quinoasalat með graskeri, spínati og granateplafræjum

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 skammtar

Składniki

  • butternut squash grasker afhýtt, skorið í bita (5 cm)
    400 g
  • ólífuolía
    3 msk
  • hunang
    1 ½ msk
  • sjávarsalt
    1 ½ tsk
  • möndlur, með hýði
    30 g
  • quinoa
    200 g
  • vatn
    400 g
  • svartur pipar
    2 hnífsoddur
  • ferskt spínat (baby spinach)
    50 g
  • valhnetuolía
    30 g
  • sítrónusafi
    15 g
  • vorlaukur skorið í bita (3 cm)
    2
  • mynta, fersk aðeins blöð
    2 stönglar
  • granatepli aðeins fræ
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 skammtur

Białko 6.4 g
Kalorie 1489 kJ / 356 kcal
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 28.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie