紅莧菜炒小魚乾

紅莧菜炒小魚乾

3.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    2 粒
  • 20 克
  • 小魚乾
    10 克
  • 30 克
  • 紅莧菜 切段(約7公分)
    300 克
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 4 g
Kalorie 290 kJ / 69 kcal
Tłuszcz 5.33 g
Błonnik 1.957 g
Węglowodany 2.31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...