Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 50 g de tomate
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 cucharaditas de tomate concentrado
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 195 g
- Tłuszcz nasycony
- 104 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 1335 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de queso azul
10 min
Falso alioli (ligero)
5 min
Salsa de limón para carnes blancas
5 min
Alioli
10 min
Mayonesa
5 min
Puré de patata
50 menit
Salsa aurora (Espesar)
15min
Solomillo de ternera con puré de batata y salsa a la pimienta verde (Al vacío)
2 godz. 20 min
Butifarras frescas con puré de patatas (HESTAN CUE)
45 Min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50min
Salsa a la pimienta
20 min
Tocino de cielo
4j 30 menit