Salsa Chorón (Espesar)

Salsa Chorón (Espesar)

3.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
200 g

Składniki

  • 2 - 3 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
  • 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
  • 50 g de tomate
  • 80 g de chalotas
  • 80 g de vinagre de vino blanco
  • 180 g de mantequilla en trozos
  • 4 yemas de huevo
  • ¼ - ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 - 2 cucharaditas de tomate concentrado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 200 g

Kalorie 1885 kcal / 7899 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 195 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 104 g
Sód 1335 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...