Urządzenia i Akcesoria
Salsa bechamel (Espesar)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
580 g
Składniki
-
40 g de mantequilla
-
500 g de leche entera
-
40 g de harina de trigo
-
½ cucharadita de sal
-
2 pellizcos de pimienta molida
-
2 pellizcos de nuez moscada molida
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 580 g
Sód
1419.3 mg
Białko
21 g
Kalorie
3220 kJ /
770 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
27.2 g
Węglowodany
53.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Arroz blanco (Cocción de arroz)
40 min
Lasaña boloñesa
1 godz. 30 min
Arroz blanco de grano largo (Cocción de arroz)
35 min
Espaguetis carbonara XXL
40 min
Cebolla caramelizada (200 g)
25 min
Cebolla caramelizada (500 g)
40 min
Alioli
10 min
Arroz blanco
25 min
Lentejas guisadas con verduras
2 godz. 50 min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 min
Crema pastelera (Espesar)
15 min
Lasaña 3.0
1 godz. 30 min