Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 250 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 2 bolas de mozzarella fresca
- 150 g de tomate tamizado (passata)
- 1 cucharadita de orégano seco
- 20 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar la bandeja)
- hojas de albahaca fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 910 kJ / 217 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 24.8 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 329.7 mg
Alternatywne przepisy
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20 min
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15j 30 menit
Tortillas integrales y condimento para fajitas
1 Std.
Panecillos de agua
2h
Bollos de pizza
1h 40 min
Pizza wraps
1 Std.
Wrap casero de pepino y salmón ahumado
45 min
Pizza integral con crema de espárragos, mascarpone y salmón ahumado
4 Std.
Pizza de salami con borde de queso
1ωρ. 50 λεπτ.
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3h 20min
Bao buns de secreto ibérico
2 Std. 30 Min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 Min