Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de azúcar glass
- 200 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente, cortada en cubos
- 15 g de leche
- 1 cucharadita de vainilla
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 12579 kJ / 2995 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 401 g
- Tłuszcz
- 163 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glaseado de chocolate (ganache)
20p
Glaseado blanco
2óra
Choux y eclairs
1 godz. 30 min
Pastel triple chocolate en capas
2 godz. 30 min
Cupcakes de plátano
40 min
Donas de chocolate
50min
Crema de mantequilla
35p
Profiteroles
2h 15min
Crepas
1óra 15p
Croissants
6h
Betún de mantequilla básico
10 min.
Galletas glaseadas
1 godz. 30 min